NL EN

T-nest 2017

Pups Staffordshire Bull Terriër kennel Ozzles Family Op 10 december 2017 zijn er 7 pups geboren uit de combinatie van Ozzlesonique (roepnaam Sonique) en Handsome. Helaas moest het een keizersnede worden en heeft 1 pup het jammer genoeg niet gered. De overige 2 reutjes en 4 teefjes hadden in het begin een ietwat moeilijke start, maar naar een paar dagen was daar niets meer van te merken!
De pups zijn allemaal zwart gestroomd met wat wit en varieerden in geboortegewicht van ruim 200 tot 275 gram.

ZZ Handsome Carbonarastaff (import Polen) ook wel ‘Henk’ genoemd die ook tot de Ozzles Family behoort is de vader van het 1e nestje van Sonique. Handsome is ook de vader van het R-nest van Lady welke in Januari 2017 is geboren en het S-nest in April 2017 van Jolie. Deze beide combinaties hebben ook fantastisch mooie nestjes opgeleverd.

Handsome is een enorme knuffelbeer met een ontzettend lief en zachtaardig karakter! Sonique is ook een knuffelkont en een echte terrier-type Stafford maar is niet door ons zelf gefokt maar haar vader Jotte, een van onze dekreuen, is wel door ons gefokt. Sonique is een bijzonder vrolijk, speels, sportief en bewegelijke Stafford. Ze woont met veel plezier samen met haar broertje Shadow bij vrienden in de buurt. Beide honden behoren tot de Ozzle’s Family.
Sonique & Handsome van Ozzles Family Staffordshire Bull Terrier kennel

De pups zijn inmiddels gechipt en voorzien van een NHSB nummer. Hun stamboomnamen luiden als volgt;

Reutjes:

Teacher Chiron of Ozzle’s Family……..Chiron…NHSB 3105991
Tears for Franky of Ozzle’s Family……Frenkie…NHSB 3105992

Teefjes:

True Shiny Ziva of Ozzle’s Family…….Ziva…NHSB 3105993
Trust on Xarly of Ozzle’s Family……..Xarly…NHSB 3105994
Treasure Orie of Ozzle’s Family………Orie….NHSB 3105995
Trace Destiny of Ozzle’s Family………Destiny…NHSB 3105996

Er zijn geen pups meer beschikbaar uit deze combinatie!

Klik HIER voor de stamboom van de pups van Ozzlesonique & Handsome