NL EN

S-nest 2017

Jolie en haar 5 pupsOp 20 april 2017 in de late avonduren zijn er via een keizersnede 5 pups geboren, zoals we ook al eerder gezien hadden op de echo. Het zijn 2 reutjes en 3 teefjes geworden. Allemaal flink in gewicht tussen de 310 en 350 gram.

De reutjes zijn zwart-brindl en brindle, beiden met wat wit. 2 teefjes zijn zwart brindle en 1 is brindle. Ondanks dat een keizersnede een zware ingreep is, is Jolie heel snel hersteld en pakt ze haar taak als toegewijde moeder zeer goed op. Ondanks dat Jolie nog geen 4 jaar gaat ze na dit nestje wel met pensioen, omdat we na 2 keer een keizersnede haar dit niet nogmaals willen aandoen.

Jolie_Henk_samen3_zoom

ZZ Handsome Carbonarastaff (import Polen) ook wel ‘Henk’ genoemd die ook tot de Ozzles Family behoort is de vader van het 2e nestje van Jolie. Handsome is ook de vader van het R-nest van Lady welke in Januari 2017 is geboren en dit heeft een fantastisch mooi nest opgeleverd. Handsome is een enorme knuffelbeer met een ontzettend lief en zachtaardig karakter! Jolie is een volledig eigen gefokte Ozzle, uit ouders en grootmoeders die door ons zelf gefokt zijn. Jolie heeft een super zachtaardig karakter en is een echte allemansvriend, ze kan met alle andere honden opschieten en is buitengewoon makkelijk in de omgang. Hopelijk zijn deze eigenschappen straks ook allemaal terug te vinden in deze pups!

De pups zijn inmiddels gechipt en voorzien van een NHSB nummer. Hun stamboomnamen luiden als volgt;

Reutjes:
Sams friend Dingo of Ozzle’s Family – roepnaam: Dingo NHSB 3080928
So strong Bickel of Ozzle’s Family – roepnaam: Bickel NHSB 3080929
Teefjes:
Saphire Seladajo of Ozzle’s Family – roepnaam: Saphire NHSB 3080930
Special Kenai of Ozzle’s Family – roepnaam: Kenai NHSB 3080931
Such sweet Harley of Ozzle’s Family – roepnaam: Harley NHSB 3080932

Er zijn geen pups meer beschikbaar uit deze combinatie!

Klik HIER voor de stamboom van de toekomstige pups van Jolie & Handsome