NL EN

Planning

Ons meest recente nest is 5 september 2021 geboren! Je leest hier meer over het E-nest van Pixzel.

Pups van Engelse Staffrord fokker Ozzlles Family

Pups in 2022

Op zijn vroegst is in het eind voorjaar / begin zomer van 2022 er weer een nestje gepland. Zodra hier meer concreet over bekend is zullen we dit hier vermelden en tot die tijd nemen we ook geen nieuwe aanvragen in behandeling

Mocht je interesse hebben in een Ozzles pup dan kun je contact opnemen met ons per e-mail. Klik
HIER om een mail te sturen.

Wij hechten echter ontzettend veel waarde aan de juiste mensen voor onze pups. Wij fokken stabiele, betrouwbare, gezonde huishonden en wij zoeken derhalve dus ook hiervoor de juiste mensen. Betrouwbare & stabiele huishoudens die heel goed weten waar ze aan beginnen als ze een pup in huis halen. Je dient het ras goed te kennen of je heel goed geinformeerd te hebben over het ras. Wij selecteren onze eigenaren middels een uitgebreide vragenlijst, kennismakingsgesprek(ken), huisbezoeken etc. Wij werken met een vast selectieprotocol welke zijn nut in de afgelopen jaren heeft bewezen namelijk dat we nagenoeg geen enkele van onze Ozlzes hebben hoeven herplaatsen. Dit willen we graag zo houden!

Dus ben je geïnteresseerd in een Ozzles pup uit een van onze toekomstige nesten en heb je DIT ARTIKEL gelezen en denk je nog steeds het juiste levenslange maatje te zijn voor een echte ‘Friend for Life‘ neem dan vooral contact met ons op!

Co-owners / samenwerking gezocht!

Jammer genoeg kan ik niet uit elke combinatie zelf een pup thuis houden. Ik fok echter uitsluitend een nestje als ik -de intentie heb- om er zelf een van te houden, dus daarom ben ik ook altijd op zoek naar Ozzle waardige eigenaren, die graag met ons een Ozzle in co-own of andere vorm van samenwerking willen aanhouden. De hond groeit bij jullie op en wordt door jullie verzorgd, opgevoed en getraind. Indien de hond zich ontwikkeld zoals wij verwachten, willen we hem/haar graag voorbrengen op shows. Uiteraard mag je dat zelf ook doen! Bij voldoende kwaliteiten willen we graag dat deze Ozzle voor onze kennel beschikbaar blijft voor eventueel nageslacht. Uiteraard tegen aantrekkelijke condities. Bij voorkeur woon je dus binnen een redelijk afstand van mij vandaan. Wil je hier meer informatie over dan kan ik je dat in een persoonlijk onderhoud bij me thuis toe lichten.

buitenland

Buitenland beleid pups!

Sinds 29 december 2014 bestaat er een nieuwe regeling tussen een aantal landen van de Europese Unie waar binnen geregeld is dat er geen pups meer zonder geldige rabiës vaccinatie geïmporteerd dan wel geëxporteerd mogen worden. Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan. Dit houdt concreet voor ons in als fokker dat wij de pups tot de leeftijd van minimaal 15 weken bij ons moeten houden, omdat ze pas vanaf 12 weken tegen rabiës ingeënt mogen worden en de werking pas 3 weken na de enting optimaal is. Hoewel wij natuurlijk toejuichen dat de illegale en vaak erbarmelijke handel in pups een halt wordt toegeroepen vinden wij het niet wenselijk en niet in het belang van onze pups dat deze in de belangrijke opvoedingsperiode nog bij ons verblijven in plaats van bij hun nieuwe baasjes. Wij geven derhalve de voorkeur aan nieuwe eigenaren binnen Nederland zelf in plaats van buitenlandse eigenaren. Lees hier ook meer over deze wettelijke regeling. De Raad van Beheer vindt dit om begrijpelijke redenen ook een kwalijke zaak en is hierover met het ministerie en de FCI in overleg getreden. Lees HIER de reactie van de Raad van Beheer.