NL EN

Planning & Verwacht

UPDATE 29/12/2020:
Wij nemen geen nieuwe aanvragen in behandeling totdat we onze fokplannen voor 2022 hebben gepubliceerd. Mailen heeft in dit stadium geen zin!!

Rond 6 Mei 2021

2 Engelse  Staffords van Ozzles Family We verwachten begin mei 2021 pups uit de herhaalcombinatie van Saphire Seladajo of Ozzle’s Family aka Saphire en Dailo’s the Ferryman aka Drago. Beide honden kennen elkaar goed en zijn erg gek met elkaar. Ook Drago behoort tot de Ozzle’s Family en woont dichtbij. Fiertje, de koosnaam voor Saphire ziet Drago dus regelmatig en dat is elke keer weer dolle pret voor beiden. In 2019 heeft Fiertje haar 1e nestje gehad. Dit waren 6 prachtige pups. Maar aangezien er weinig keuze was qua teefjes hebben we besloten om deze combinatie overnieuw te doen in de hoop dat er meer teefjes in zullen zitten om een goede keuze te kunnen maken om hier zelf een van te houden. De dekking heeft inmiddels plaats gevonden en de echo heeft ook plaats gevonden. Hierop waren 6 pups te zien. Dus als alles voorspoedig blijft verlopen, dan verwachten we rond 6 mei dat de pups geboren gaan worden.

Voor deze combinatie is GEEN plaats meer op de lijst!

Kijk HIER voor de toekomstige stamboom van de pups.

December 2021 / Januari 2022

Staffordshire Bull Terrier Luna van Ozzles Family een kennel van Engelse Staffords
Eind 2021 / begin 2022 verwachten ons eerste nestje met Waliyah my Luna of Ozzle’s Family aka Luna te fokken. We gaan hiervoor onze kampioensreu Dailo’s the Ferryman aka Drago gebruiken. Over beide honden lees je meer op hun eigen pagina op de site. Luna heeft een eigen instagram pagina waar al haar belevenissen te volgen zijn.
Kijk HIER voor de pagina van Luna met de link naar haar Instagram en kijk HIER voor de pagina van Drago.

Voor deze combinatie is GEEN plaats meer op de lijst!

Kijk HIER voor de toekomstige stamboom van de pups.

Ben je geïnteresseerd in een Ozzles pup uit een van onze toekomstige nesten en heb je DIT ARTIKEL gelezen en denk je nog steeds het juiste levenslange maatje te zijn voor een echte ‘Friend for Life‘ neem dan vooral contact met ons op!

Co-owners gezocht!

Jammer genoeg kunnen wij niet uit elke combinatie zelf een pup thuis houden, maar wij fokken uitsluitend een nestje als ik -de intentie heb- om er zelf een van te houden, dus daarom ben ik ook altijd op zoek naar Ozzle waardige eigenaren, die graag met ons een Ozzle in co-own willen houden. De hond groeit bij u op en wordt door u verzorgd, opgevoed en getraind. Indien de hond zich ontwikkeld zoals wij verwachten, willen we hem/haar graag voorbrengen op shows. Uiteraard mag u dat ook doen! Bij voldoende kwaliteiten willen we graag dat de Ozzle voor onze kennel beschikbaar blijft voor eventueel nageslacht. Uiteraard tegen aantrekkelijke condities. Bij voorkeur woont u binnen een redelijk afstand van ons vandaan. Wilt u hier meer informatie over dan kunnen wij dat in een persoonlijk onderhoud bij ons thuis toe lichten.

buitenland

Buitenland beleid pups!

Sinds 29 december 2014 bestaat er een nieuwe regeling tussen een aantal landen van de Europese Unie waar binnen geregeld is dat er geen pups meer zonder geldige rabiës vaccinatie geïmporteerd dan wel geëxporteerd mogen worden. Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan. Dit houdt concreet voor ons in als fokker dat wij de pups tot de leeftijd van minimaal 15 weken bij ons moeten houden, omdat ze pas vanaf 12 weken tegen rabiës ingeënt mogen worden en de werking pas 3 weken na de enting optimaal is. Hoewel wij natuurlijk toejuichen dat de illegale en vaak erbarmelijke handel in pups een halt wordt toegeroepen vinden wij het niet wenselijk en niet in het belang van onze pups dat deze in de belangrijke opvoedingsperiode nog bij ons verblijven in plaats van bij hun nieuwe baasjes. Wij geven derhalve de voorkeur aan nieuwe eigenaren binnen Nederland zelf in plaats van buitenlandse eigenaren. Lees hier ook meer over deze wettelijke regeling. De Raad van Beheer vindt dit om begrijpelijke redenen ook een kwalijke zaak en is hierover met het ministerie en de FCI in overleg getreden. Lees HIER de reactie van de Raad van Beheer.