NL EN

Interesse in een pup?

Het kan natuurlijk zijn dat u interesse heeft in een Engelse Stafford pup en u wilt hier graag meer informatie over.

Omdat wij veel info aanvragen over pups alsmede allerhande -al dan niet ras gerelateerde- vragen krijgen en wij iedereen zo spoedig mogelijk van een reactie willen voorzien wat uiteraard de nodige tijd kost, willen we u vriendelijk vragen om alvorens u contact opneemt het onderstaande te realiseren en door te nemen.

Pup info:
Bent u bekend met het ras? Zo niet, heeft u zich verdiept in het ras? Op onze site staan zeer interessante boeken over het ras en over opvoeding. Wij adviseren u met klem om deze van te voren te lezen!

Bent u bereidt om alvorens kennis te maken met ons en met onze Ozzle’s een uitgebreide vragenlijst naar waarheid in te vullen, zodat wij een beeld hebben over u en uw familie, uw woonsituatie, woonomgeving, motieven en bedoelingen.

Kiest u weloverwogen voor een Stafford en realiseert u zich dat u dan een ‘Vriend(in) voor ’t Leven en niet voor even’ in voor- én tegenspoed in huis haalt die voor een prettig, onbezorgd hondenleven van u afhankelijk is. Kunt u hem/haar voldoende aandacht, liefde, goede voeding en opvoeding en ontspanning bieden?

Realiseert u zich dat het ras Staffordshire Bull Terrier helaas -en ons inziens ten onrechte- omgeven is door negativiteit door het grote publiek, veroorzaakt door houders van Stafford of Pitbull-achtige honden die als eigenaar hun verantwoording niet nemen?

Bent u zich er bewust van dat pups uit met zorg uitgezochte combinaties van verantwoorde ouderdieren en met liefde en toewijding opgevoede pups in de aanschaf een hogere prijs verantwoorden?

Heeft u ons eigen strikt gehanteerde fokbeleid gelezen? Klik hier voor ons fokbeleid.

Kortom; zo zorgvuldig als wij met onze Ozzle’s omgaan, zo selectief zijn wij voordat men zich een Ozzle’s Family lid mag noemen. Kunt u zich daar echter volledig in vinden, neemt u dan zeker contact met ons op! We kijken uit naar uw reactie.

Algemene vragen:


Regelmatig krijgen wij vragen van uiteenlopende aard, waaronder medisch, voeding, opvoeding, gedrag etc. etc. Realiseert u zich dat ondanks dat wij inmiddels veel ervaring met honden hebben, echter geen dierenarts kunnen vervangen, of het gedrag van uw hond op afstand kunnen beïnvloeden.
Wij willen u echter best helpen, maar dat betekend soms ook dat u een antwoord krijgt die u liever niet had gehoord. Onze mening kan soms vervelend overkomen, echter wij zijn van mening dat ‘zachte heelmeesters stinkende wonden‘ maken en derhalve antwoorden wij naar eer en geweten!