NL EN

Jzzyka (Bronxton Espozica)….


Jzzyka [spreek uit; Jessica] is onze eerste Engelse Stafford.  Ze is geboren op 02 september 2005 bij de Bronxton kennel. Zij heeft er voor gezorgd dat we met het zogenaamde ‘stafford virus’ besmet raakten mede vanwege haar super karakter. Ze is namelijk een echte mensenvriend en vindt iedereen leuk en zal er alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Hierdoor is de omgang met andere -voor haar onbekende- honden vaak geen succes. Omdat we graag van Jzzyka nakomelingen wilden, hebben we in 2007 onze kennelnaam bij de Raad van Beheer aangevraagd. In april 2008 is haar 1e nestje geboren. In 2009 heeft ze haar 2e en laatste nestje gehad. Sindsdien is Jzzyka officieel met ‘pensioen’………..

Sinds begin 2011 kan ze zich vol in de rol van Oma (…een naam waar ze nota bene zelfs naar luistert!!)storten met de geboorte van de pups van Princess (Februari) en Durriyah (Oktober). Een rol die haar op het lijf is geschreven!!

Profiel Jzzyka
Kleur: zwart gestroomd (met witte borstvlek)
Gewicht: 16 kg
Hoogte: 38 cm

Stamboom
Hieronder ziet u Jzzyka’s stamboom (NHSB 2690897)

Pedigree of Bronxton Espozica

Bronxton Espozica

Indianstaff You’re My Man

Wyrefare Tony’s Choice

Wyrefare Midland Sure Shot

Fromestaff Extravaganza Of Wyrefare

Surestaff Olivia

Eastaff Tally’s Man

Surestaff Kismet

Valglo Contessa

Valglo Lancer

Lethal Weapon Of Crashkon

Valdau Eclipse
Valglo Picasso

Valglo Albertini

Valglo Corolla

This pedigree was generated by http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3

L2HGA/HC/PL:
Jzzyka is op L2HGA getest door het Animal Health Trust in Engeland en is hiervan vrij bevonden.
Ook is Jzzyka van Hereditary Cataract vrij bevonden door middel van een DNA test welke ook uitgevoerd is door het Animal Health Trust in Engeland.
PL staat voor Patella (knieschijf) Luxatie en is een verschoven knieschijf. De aandoening is erfelijk. Het is daarom raadzaam niet te fokken met dieren met een duidelijke luxatie. Lees hier meer over deze aandoening.
Jzzyka is getest op PL en is hiervan vrij bevonden.

Foto’s:
Meer foto’s van Jzzyka treft u in haar fotoboek aan. (in ontwikkeling)