NL EN

Durriyah Pearl of Ozzle’s Family….

……is geboren op 4 juli 2009 uit de combinatie Bronxton Espozica & Staffmate Noble Ambassador. Ze is het enige teefje uit deze combinatie waaruit ook nog 4 reutjes zijn geboren. Durriyah is een heerlijke Stafford om mee te werken en ze heeft een ontzettend hoog knuffelgehalte. Ze is doen en laten een ‘echte dame’. Ze is bovendien erg sportief, gehoorzaam en erg beweeglijk. Ze is beduidend minder fors dan haar moeder en Princess, desalniettemin doet ze qua sportieve prestaties zeker niet onder voor Princess!

Uiteraard heeft Durriyah ook alle gangbare cursussen gevolgd en bovendien ook het UV-examen gehaald. Qua snelheid laat ze alle andere Ozzle’s ver achter zich! Aguility (behendigheid) is echt haar ding, ze heeft inmiddels de nodige ervaring en de parcoursen worden meestal fout afgelegd en in razend tempo, waarbij ze de meeste honden achter zit laat! Durriyah is inmiddels ook al 2 keer moeder geworden, op 20 oktober 2011 van 7 pups en op 15 oktober 2013 van 5 pups.

Profiel Durriyah
Kleur: Black Brindle & white
Gewicht: 12,0 kg
Hoogte: 36,5 cm

HC en L2HGA
Durriyah is genetisch vrij van HC en L2HGA.

Stamboom

Hieronder vind u de stamboom van Durriyah (NHSB 2755232)

Pedigree of Durriyah Pearl of Ozzles Family

Durriyah Pearl of Ozzles Family

Staffmate Noble Ambassador

Megabyte Black Bomber

Beebeemi Claudius

Karmedy Cindy Kate

Ashstock Black Mischief

Jackstaff Fasination

Ashstock Devils Diamond

Bronxton Espozica

Indianstaff You’re My Man

Wyrefare Tony’s Choice

Surestaff Olivia

Valglo Contessa

Valglo Lancer

Valglo Picasso
This pedigree was generated by http://www.sbtpedigree.com/dogarchive3

Sportief
Durriyah heeft de puppy training, de basis en GH1 gedaan. Ze is ontzettend speels en vindt het erg interessant om andere honden een beetje uit te dagen. Fietsen vindt ze helemaal geweldig en we hebben samen dan ook heel wat km’s afgelegd. Ze is door haar slanke & sportieve bouw bovendien ontzettend snel en wendbaar. Daar maakt ze met het spelen met onze andere honden dankbaar gebruik van! Op 27 februari 2011 hebben we het UV-examen afgelegd, georganiseerd door de SBTCN. Een prestatie van formaat zeker gezien het slechte weer, de regen en de kou.
Durriyah doet inmiddels bij de gevorderden mee met Aguility, en ze doet dit heel erg leuk. Wie weet kunnen we ooit nog eens aan wedstrijden mee doen.
In de planning staat bovendien nog enkele lange afstandswandelingen, inclusief een Kennedywalk (80 km).

Sportieve prestaties 2011
10 juli 2011 Klaverbladwandeltocht (Uffelte) 40 km.
12 juni 2011 Zuigerplastocht (Lelystad) 30 km.
14 mei 2011 Kalorama Wandeltocht (Beek-Ubbergen) 40 km.
16 april 2011 Hof van Colmschate wandeltocht (Deventer) 30 km.
27 febr 2011 UV Examen KC Gooi- en Eemland (Hilversum) 20 km. (fietsen)

Shownieuws
Durriyah is absoluut niet het type hond die je een plezier doet met shows, dus behalve de jonge honden dag en de clubmatch van de SBTCN 2010 (ZG) hebben we verder geen shows gedaan.

Foto’s

Kijkt u voor meer foto’s van Durriyah in het album (in ontwikkeling) of hier.