NL EN

Pups verwacht Juni 2019!


Sonique & Dwarrel

Ozzlesonique oftewel Sonique is een ontzettend leuk, vrolijk, spontaan en erg enthousiast teefje van bijna 4 jaar oud. Ze is niet door ons zelf gefokt maar behoort wel tot de kennel. Sonique heeft eind 2017 al een nestje gehad van Handsome, het T-nestje waaruit 6 prachtige pups zijn geboren. Sonique is 8 april voor het eerst gedekt door Dwarrel, een prachtige en bijzondere Ozzle, niet alleen door zijn bijzondere vachttekening, maar ook door zijn ontzettende relaxte gedrag. Dwarrel is een zoon van Lady en Handsome van het R-nest. Het is een forse reu maar met een ontzettend zachtaardig, lief en toegankelijk karakter. Beide honden kennen elkaar inmiddels en kunnen het prima samen vinden. De echo staat gepland voor 8 mei, zodat we dan weten hoeveel pups we kunnen verwachten. De geboorte van het nestje zal rond Pinksteren plaatsvinden. Kijk HIER voor de stamboom van de toekomstige pups.

Er is op dit moment voor deze combinatie geen plaats meer op de lijst! *

* Na de echo van 8 mei is duidelijk hoeveel pups we kunnen verwachten en/of er eventueel nog plaats is op de reserveringslijst. Aanmelden kan echter op voorhand nog wel.

Bent u in de (nabije) toekomst geïnteresseerd in een pup van de Ozzle’s Family kijk dan even bij “PLANNING” welke combinatie(s) er voor komend jaar gepland staan.

Heeft u DIT ARTIKEL gelezen en denkt u nog steeds het juiste levenslange maatje te zijn voor een echte ‘Friend for Life‘ neem dan vooral contact met ons op!