NL EN


Pups verwacht medio december 2017

We verwachten rond half december 2017 pups uit de mooie, zuivere Engelse terriërlijn van Ozzlesonique en ZZ Handsome Carbonarastaff. De echo heeft op 9 november plaatsgevonden en hierop waren 7 pups te zien. Beide honden behoren tot de Ozzle’s Family. Sonique is een dochter van onze reu Jotte en woont bij vrienden. Handsome (door iedereen Henk genoemd) is 2 jaar geleden onze kennel komen versterken, hij komt van oorsprong uit Polen, heeft een super zacht en aanhankelijk karakter en heeft inmiddels 2x voor prachtig nageslacht gezorgd binnen de kennel.
Sonique & Handsome van Ozzles Family Staffordshire Bull Terrier kennel

Kijk hiervoor bij het R-nest en het S-nest. Inmiddels woont Henk al weer geruime tijd bij vrienden in België.
Sonique en Handsome kennen elkaar goed, kunnen het prima samen vinden, zijn beiden zeer sportief, hebben een zeer aanhankelijk en open karakter en zijn beiden enorme knuffelkonten. We verwachten daarom ook veel van deze mooie combinatie.

Terrier type Staffords van Ozzle's Family Kennel

Uit deze combinatie willen we zelf een teefje houden, bij voorkeur in een co-own of samenwerkingsverband zodat zij voor de kennel behouden blijft en bij gebleken geschiktheid op den duur voor nageslacht kan zorgen. Heb je hier interesse in en woon je bij voorkeur binnen een straal van max. 40 km rond Dronten, neem dan contact met ons op!

Kijk HIER voor de stamboom van de toekomstige pups van Sonique en Handsome.

Bent u geïnteresseerd in een pup uit deze combinatie en heeft u DIT ARTIKEL gelezen en denkt u nog steeds het juiste levenslange maatje te zijn voor een echte ‘Friend for Life‘ neem dan vooral contact met ons op!

UPDATE; Er is nog zeer beperkt plaats op de reserveringslijst voor deze combinatie! Echo Sonique van Ozzles Family Staffordshire Bull Terriër kennel

Bent u in de (nabije) toekomst geïnteresseerd in een pup van de Ozzle’s Family kijk dan even bij “Planning” welke combinatie(s) er in de toekomst gepland staan.