NL EN

Planning Zomer 2018

Pixzel van Ozzles Family Staffordshire Bull Terrier kennel Naar verwachting rond Juli/Augustus 2018 gaan we met Pixzel haar eerste nestje fokken. De reu die we hiervoor gaan gebruiken heet Dailo’s the Ferryman “Drago” en komt uit bekende Spaanse en Franse lijnen en heeft een bijzonder zachtaardig karakter en kan met recht een echte knuffelkont genoemd worden. Hij heeft bovendien diverse NL en buitenlandse kampioenstitels achter zijn naam staan. Een echte topper dus!
Drago

Klik HIER voor meer informatie over Pixzel. De stamboom van de toekomstige pups kun je HIER zien.

Er is helaas geen plaats meer op de reserveringslijst

Bent u geïnteresseerd in een pup uit deze combinatie en heeft u DIT ARTIKEL gelezen en denkt u nog steeds het juiste levenslange maatje te zijn voor een echte ‘Friend for Life‘ neem dan vooral contact met ons op!

Co-owners gezocht!

Jammer genoeg kunnen wij niet uit elke combinatie zelf een pup thuis houden, maar wij fokken uitsluitend een nestje als ik -de intentie heb- om er zelf een van te houden, dus daarom ben ik ook altijd op zoek naar Ozzle waardige eigenaren, die graag met ons een Ozzle in co-own willen houden. De hond groeit bij u op en wordt door u verzorgd, opgevoed en getraind. Indien de hond zich ontwikkeld zoals wij verwachten, willen we hem/haar graag voorbrengen op shows. Uiteraard mag u dat ook doen! Bij voldoende kwaliteiten willen we graag dat de Ozzle voor onze kennel beschikbaar blijft voor eventueel nageslacht. Uiteraard tegen aantrekkelijke condities. Bij voorkeur woont u binnen een redelijk afstand van ons vandaan. Wilt u hier meer informatie over dan kunnen wij dat in een persoonlijk onderhoud bij ons thuis toe lichten.

buitenland

Buitenland beleid pups!

Sinds 29 december 2014 bestaat er een nieuwe regeling tussen een aantal landen van de Europese Unie waar binnen geregeld is dat er geen pups meer zonder geldige rabiës vaccinatie geïmporteerd dan wel geëxporteerd mogen worden. Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan. Dit houdt concreet voor ons in als fokker dat wij de pups tot de leeftijd van minimaal 15 weken bij ons moeten houden, omdat ze pas vanaf 12 weken tegen rabiës ingeënt mogen worden en de werking pas 3 weken na de enting optimaal is. Hoewel wij natuurlijk toejuichen dat de illegale en vaak erbarmelijke handel in pups een halt wordt toegeroepen vinden wij het niet wenselijk en niet in het belang van onze pups dat deze in de belangrijke opvoedingsperiode nog bij ons verblijven in plaats van bij hun nieuwe baasjes. Wij geven derhalve de voorkeur aan nieuwe eigenaren binnen Nederland zelf in plaats van buitenlandse eigenaren. Lees hier ook meer over deze wettelijke regeling.