NL EN

In Memoriam

Op deze pagina herdenken we de Ozzle’s die helaas niet meer in ons midden zijn. Wij hopen uiteraard dat al onze Ozzle’s een heel lang en gelukkig leven mogen hebben als een Friend for Life, maar het leven gaat zoals het gaat en is soms meedogenloos.


Dierenliefde is een wonder. Jouw vriendschap was bijzonder!
RIP Binky 15-MEI-2003 – 23-OKT-2016binky

Zondagavond 23 oktober 2016 is heel vredig en op zijn eigen karaktervolle manier in het bijzijn van 2 lieve -en voor hem ook bekende- vrienden mijn grote trouwe viervoeter Binky ingeslapen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

binky_afscheid1

Bink heeft ’s nachts opgebaard gelegen op zijn eigen vertrouwde plek te midden van de andere 5 Ozzles, die heel bijzonder ieder op hun eigen manier afscheid van hem genomen hebben.
Nog een paar weken en hij zou 13,5 jaar geworden zijn, maar zijn lichaam kon niet meer.
Binky -met als bijnaam Ozzle- daar kon je letterlijk niet om heen, hij was er altijd op zijn eigen wijze bij en liet op zijn eigen manier van zich spreken zonder dat je ooit boos op hem kon worden.
Je bent nu aan je laatste reis begonnen maar binnenkort ben je weer thuis, vertrouwd tussen de andere Ozzles in.

Lieve trouwe Bink, zonder jou was ik nooit verliefd op het ras geworden, was er nooit een Ozzles Family geweest en was Ozzles Dogfood waarschijnlijk nooit ontstaan. Je blijft voor altijd voortleven in mijn hart. Dank je wel vriend voor alles! Ik zal je missen!
Bijzondere dank vooral ook aan mijn goede vrienden dierenarts Piet en Karsten die er voor gezorgd hebben dat deze moeilijke avond op een waardige manier is verlopen.

Lieve Tara, je werd geboren op 3-april-2008 als 2e pup van ons allereerste nestje. Wat waren we blij en trots met jou, je zus Princess en broertje Bas. Je bleef dichtbij ons wonen en was een verrijking voor het leven van je baasjes en de allergrootste kindervriend. Je was als een echte nanny dog voor Anouk en Tim en steun en toeverlaat voor Ben & Petra. Op 8 juli 2013, een prachtige en warme zomernamiddag was je met je baasje, de kinderen en een buurhondje samen aan het ravotten in het water van het meer, waar je zo vaak ging zwemmen. Wat er precies gebeurd is zullen we nooit weten maar ineens verdween je in enkele seconden voor de ogen van degene die je zo lief hebben onder water. Reddingspogingen mochten niet meer baten, je was niet meer te vinden. Wat hebben we gezocht naar je en gelukkig hebben we je 2 dagen later gevonden. Het afscheid deed onmetelijk veel pijn, je was zo mooi gemaakt. Nu kun je tenminste waardig rusten. We zullen je allemaal ontzettend missen, lieve Tara, in de volle bloei van je leven heb je ons verlaten. We houden van je en zullen je nooit vergeten! Rust zacht lieverd.Lieve DeeJay, je kwam ter wereld op 16 augustus 2012 samen met je 5 zusjes. Wat waren jullie mooi! Helaas hadden we al gauw door dat jij anders was als je zusjes. Je kon ze niet goed bijhouden, ondanks alle verwoede pogingen. Specialistisch onderzoek wees ook niets concreets uit. Je hebt toch nog een paar weken bij je halfzusje Spikey gewoond, toen dat niet meer ging kwam je terug bij ons. Lady, je andere halfzus heeft als een moedertje over je gewaakt. Jullie lagen altijd samen te slapen en jullie konden het goed vinden. Tot die ene dag in november alles ineens veranderde. Letterlijk en figuurlijk knapte er iets in je. Je was je zelf niet meer en het was een hond onwaardige aanval waarin je zo goed als in bent gebleven. Er restte niets anders dan de eeuwige rustvelden. Little man, we hebben van je genoten ondanks de korte periode dat we je mochten meemaken. We zullen je nooit vergeten, de mooie herinneringen blijven. Rust zacht Little man!